سرسمپلر 200 زرد ( 1000 عددی ) استریل

ویژگی‌های محصول

    4% 275,030 تومان

    توضیحات


    خصوصیات کالای مورد نظر :

    • – استریلیتی :غیراستریل/ قابل استریل شدن با اتوکلاو
    • – سطح مقطع/ حجم/ اندازه :حجم کاری استاندارد: 10 تا 100 میکرولیتر
    • – جنس :پلی پروپیلن (Polypropylene) مرغوب
    • – وضعیت بسته بندی :1000 عدد سر سمپلر در یک بسته بندی پلاستیکی
    • – ویژگی های اختصاصی :یکبارمصرف و فاقد فیلتر/ قابل استریل شدن در اتوکلاو/ سازگار با انواع سمپلرهای اپندورف/ فیت شدن بدون نقص و کامل با سمپلر/ دارای ویژگی Auto-eject (امکان جدا شدن از سمپلر و دور انداخته شدن بدون نیاز به تماس مستقیم دست)/ مقاومت کامل در برابر انواع الکل ها، برخی حلال های آلی و نیز اسیدهای ضعیف
    • – تولید کننده :برند آلفا لب (Alfalab)/ تولید داخل
    • – تاریخ انقضا :حداقل 3 سال

    سرسمپلر چیست؟

    سمپلرها یکی از مهم‌ترین ابزارهای آزمایشگاهی برای انتقال محلول‌ها و نمونه‌ها به شمار می‌آیند. سمپلر با کمک قطعات پلاستیکی به نام سرسمپلر یا تیپ (Tip) می‌توانند حجم‌های معینی از نمونه را جابجا کنند. تیپ‌ها در واقع بخش مهمی از سمپلرها هستند که بدون آن‌ها، سمپلرها نمی‌توانند نمونه‌ها را جابجا کنند. در واقع سرسمپلرها یک سیستم نمونه‌برداری قابل اعتماد و دقیق ایجاد می‌کنند.

    سرسمپلر‌ها قطعاتی از جنس پلاستیک هستند که در جابجایی (برداشت و تخلیه نمونه‌ها) در سمپلرها مورد استفاده قرار می‌گیرند.
    سرسمپلرها معمولا استریل هستند و برخی از آن‌ها که در بسته‌بندی‌های عمده به فروش می‌رسند که قبل از استفاده باید اتوکلاو شده تا برای انجام فعالیت‌های حساس و دقیق آزمایشگاهی آماده شوند. سرسمپلرها به صورت یک بار مصرف هستند و بعد ار هر بار استفاده دور انداخته می‌شوند به همین دلیل یکی از پرمصرف‌ترین وسایل آزمایشگاهی به شمار می‌آیند.

    نحوه کار با سرسمپلر

    عملکرد سرسمپلر بدین صورت است که ابتدا باید سرسمپلر را متناسب با نوع سمپلر و حجم مورد نظر انتخاب کنیم و در قسمت نوک سمپلر یا جایگاه قرارگیری تیپ آن را محکم کنیم. پس از این مرحله می‌توان با فشردن پیستون سمپلر تا مرحله یک آن، سرسمپلر را وارد نمونه کرد و سپس به آرامی پیستون را رها کنیم تا نمونه وارد تیپ شود. در حین پر شدن تیپ از محلول نمونه باید دقت کرد که هیچ گونه حبابی در سرسمپلر ایجاد نشود، زیرا وجود حباب باعث ایجاد خطا در مقدار نمونه‌برداری می‌شود.

    پس از برداشتن نمونه برای تخلیه آن، سرسمپلر را به سطح دیواره داخلی ظرف مورد نظر می‌چسبانیم و همزمان پیستون سمپلر را فشار می‌دهیم. این بار فشار باید تا مرحله دوم پیستون انجام گیرد تا اطمینان حاصل شود که تمام نمونه درون سمپلر تخلیه شده است.
    پس از اتمام نمونه برداری با استفاده از دکمه خارج کننده سمپلر (Tip Ejector) سرسمپلر را از سمپلر جدا می‌کنیم.

    انواع سرسمپلر

    همان طور که سمپلرها انواع مختلف دارند، متناسب با آن‌ها سرسمپلرها نیز در گونه‌های متفاوتی به بازار عرضه می‌شوند. در انتخاب سرسمپلر برای سمپلرها باید دقت کرد زیرا در صورتی که تیپ متناسب با سمپلر انتخاب نشود ممکن است به سمپلر آسیب برسد و از طول عمر این وسیله کاسته شود، همچنین دقت و صحت اندازه‌گیری نمونه‌برداری دچار خطا می‌شود.

    سرسمپلرها با توجه به حجم‌هایی که می‌توانند جابجا کنند، به انواع مختلفی تقسیم‌بندی می‌شوند.
    از این رو، سرسمپلرها متناسب با نوع سمپلر و حجمی که جابجا می‌کنند، به چند دسته تقسیم می‌شوند. این تقسیم‌بندی به صورت قراردادی با رنگ‌های مجزا قابل تشخیص است:

    ۱- در سمپلرهایی با قابلیت حجم‌های کم (۱۰- ۰٫۵) میکرولیتر از سرسمپلرهای کریستالی (سفید و شفاف) استفاده می‌شود. این نوع سرسمپلرها معمولا در فعالیت‌های دقیق مولکولی کاریرد دارند.
    ۲- تیپ‌های زرد رنگ برای سمپلرهای ۲۰-۲ و ۲۰۰-۲۰ میکرولیتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.
    ۳- برای سمپلرهایی که حجم‌های بالا مانند مانند ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ میکرولیتر را انتقال می‌دهند، از سرسمپلرهای آبی استفاده می‌شود.
    ۳- تیپ‌های سفید رنگی نیز وجود دارند که در مواردی که نیاز به جابجایی حجم‌های خیلی بالا (۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰ میکرولیتر) است، از آن‌ها استفاده می‌شود.
    سرسمپلرها علاوه بر این که بر اساس حجمشان طبقه‌بندی می‌شوند، با توجه به نوع کاربردشان انواع متفاوتی دارند. به این ترتیب، تیپ‌ها در انواع غیراستریل، استریل و فیلتردار تقسیم‌بندی می‌شوند.

    نقد و بررسی‌ها

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سرسمپلر 200 زرد ( 1000 عددی ) استریل”

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    پزشکی و آزمایشگاهی آرکا - پخش عمده تهران (نمایش صفحه فروشنده)